28 aprill, 2008

Pavlova

Jess, hullus ja massipsühhoos. Internetis on meeletult blogisid, kus pildil äsjatehtud Pavlova. Avastasin põhjuse, nüüd liitun lainega.
Viide Nami-Nami retseptile ja agitatsioonile.


Põhi tuli kusjuures täpselt nagu tulema pidi, seest pehme ja vahune, pealt krõmps. Põhja ümber ei keeranud, tõenäoliselt vahustasin mune liiga vähe sest põhi vajus üsna vabatahtlikult lapikuks.

Vahukoor on mascarponega pooleks. Üle ühe tüki seda süüa ei suuda, kogu pere praegu veereb mööda vaipa ümmargustena. Aga see üks tükk on päris okei. Kirsid ja mascarpone. Ei saa halb olla ju lihtsalt.

Edit: Foto on nüüd järgmise päeva hommikust kui köögis päike paistis (= neli inimest suudavad korraga ainult pool seda magusat ära süüa). Seebikaga pimedas ikka pilti ei tee :)

Kommentaare ei ole: