25 mai, 2008

Panna cotta

Järjekordsest Nami-Nami ühiskokanduslikust ettevõtmisest:


Retsept ja agitatsioon. Asja nimi on Itaaliast pärit kooretarretis panna cotta ja seda on lollakalt lihtne teha. Aega läheb umbes täpselt nii palju kui koor kuumaks minemiseks tahab ja siis ülejäänud töö teeb külmkapp. Mina panin sidruni asemel odavat koorelikööri (mis paar postitust tagasi ühele šokolaadikoogile au ja kuulsust tõi aga juua endiselt ei kõlba) ja koos hapu kirsimoosiga on nii hea et sööks teise ka veel kapist ära kui praegu teatrisse ei peaks minema.

Välja näeb natuke blob aga eks ma harjutan, algaja asi :)

Hilisemast ajast üks sidrunikoorte ja ploomiga pannacotta rabarberikisselliga, hapu maitse sobib sellele asjale oluliselt rohkem:

Kommentaare ei ole: