väike spargelkapsas või pool suurt.
rõõska koort ca 150g
sinihallitusjuustu 100 g
üks sibul
küüslauku niipalju kui tahad
natuke võid
Spargelkapsas on see mis on pigem rohelise lillkapsa kui spargli nägu. Lõikad juurika ära ja tumerohelised tupsud omavahel lahti, paned poti põhja natuke vett ja tasakesi keedad tupsukesi madalal tulel kuni noaga surkides tundub hea ja pehme. Kui on hea ja pehme siis valad vee pealt ära. Näiteks sõela sisse, siis jääb pott edaspidi vabaks. (Kui teed pastat siis kapsa keemise ajal paned ju makaronid keema teises potis, kolmandat pole mõtet ära määrida)
Poti sisse paned natuke võid, ühe hakitud sibula ja soovi järgi hakitud küüslauku ja praed neid natuke krõbedamal tulel. Siis paned kapsad juurde tagasi, valad peale koort ja juustutükid. Keerad pliidi natuke maha ja surgid potis kuni juust enam tükkis ei ole. Soola ja pipart võib ka panna, sõltuvalt kui kanget juustu kasutasid.
Pasta läheb kaussi ja kaste peale. Jep.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar